«Все про субсидії: постав питання – отримай відповідь»

Михайлівська сільська рада в період з 7 по 19 грудня 2019 року проводить громадські обговорення проекту «Стратегія розвитку Михайлівської сільської об’єднаної територіальної громади на період до 2026 року» (далі – проект Стратегії).

Шановні експортери, Ваша думка щодо подальшої лібералізації валютного законодавства надзвичайно важлива для Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Просимо взяти участь в опитуванні та висловити свої пропозиції.

Опитування за посиланням.

5 листопада 2019 року було прийнято рішення оголосити конкурс на обрання слогану для майбутнього бренду Черкащини.
Конкурс розпочнеться 20 листопада і триватиме до 6 грудня 2019 року
(включно). Подаватися зможуть всі, хто має ідеї.
Варіант слогану повинен бути коротким, не більше 4-х слів;
характеризувати регіон, передавати харизму Черкащини та розкривати
її невідомі, цікаві, оригінальні сторони; легко запам'ятовуватися; продовжити
речення: “Черкащина це…”; бути націленим на гостей області, які в ній ще
ніколи не були та нічого про неї не чули; бути українською та бажано
англійською мовами; мати обґрунтування, тобто опис слогану (не більше 100
слів).
Переможець отримає подарунок – туристичне спорядження (туристичний
намет, рюкзак, карімат та спальний мішок). Деталі та умови участі у конкурсі
буде опубліковано 20 листопада 2019 року на Фейсбук-сторінці “Черкащина
туристична

Про початок розробки бренду області

Соціальна програма Scholarship на оплату навчання у твоєму виші!

Сума гранту складає 16 000 гривень!


14.11.2019 о 10.00 в приміщенні Будинку культури с. Михайлівка відбудеться четверте засідання робочої групи щодо стратегічного планування Михайлівської ОТГ. Основна мета якого - відбір та коригування проектних завдань на проекти розвитку для плану реалізації стратегії.

З 1 жовтня 2019 року українці не зможуть використовувати монети 1, 2 та 5 копійок для здійснення готівкових розрахунків

ОГОЛОШЕННЯ!

27.09.2019 року о 10.00 год, в приміщенні Михайлівського Будинку культури відбудеться третє робоче засідання щодо обговорення Стратегії розвитку Михайлівської ОТГ. Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у роботі!

4 вересня о 11.30 у приміщенні Будинку культури, за адресою с. Михайлівка, вул. Героїв Майдану, 27 відбудеться обговорення проекту " Підтримка взаємодії ОТГ з бізнесом", у рамках якого буде створено інвестиційний паспорт громади провідною консалтинговою компанією Civitta

Відтепер пацієнти, які підписали декларацію з сімейним лікарем про медичне обслуговування мають можливість записатися на прийом за допомогою on-line запису. Це дає можливість записатися до лікаря, не виходячи з дому.

Начальник головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Світлана Зінник повідомляє, що для вдосконалення якості обслуговування Пенсійний фонд презентує сервіс призначення пенсії в «один дотик».

РОЗПОРЯДЖЕННЯ №3_2_361 Кам’янського районного військового комісаріату

РОЗПОРЯДЖЕННЯ №3/2/361_(1) Кам’янського районного військового комісаріату

Інфолист - 0001

Інфолист - 0002

ПОВІДОМЛЕННЯ


 про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території земельної ділянки щодо будівництва  в адміністративних межах Михайлівської сільської ради (за межами населеного пункту) Товариством з обмеженою відповідальністю « Еко-Енерджі 2018» багатофункціональної автозаправної станції з сервісним комплексом на 229 км. автодороги Київ-Знам’янка Н-01.

В останні роки на території Російської Федерації та союзних їй країн (Республіка Білорусь тощо) фіксуються факти систематичного затримання громадян України та потрапляння останніх у компрометуючі ситуації.

Якщо у Вас виникла необхідність відвідати означені країни, прохання уважно ознайомитись з пам’яткою, щоб захистити себе від будь-яких неприємностей.

Міністерство культури проводить опитування громадської думки щодо бачення населенням сутності культури та культурного середовища свого місця проживання, розуміння населенням власних культурних прав, щодо вивчення побажань населення до змісту мінімального стандарту забезпечення громадян культурними послугами.

Опитування проводитиметься до 22 липня 2019 року на загальнонаціональному рівні шляхом поширення онлайн анкети серед населення. Онлайн анкета знаходиться за посиланням https ://bit.ly/2XMIKEd

20 червня 2019 року на єдиному веб-порталі органів виконавчої влади «Урядовий портал»  опубліковано проект змін до Конституції України в частині децентралізації.

Запропонований проект Закону України «Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)» розроблявся Урядом, спираючись на власний і міжнародний досвід, на думку експертів і представників громад та був опублікований з метою проведення широкого обговорення.

Просимо долучитися до фахового обговорення необхідності конституційних змін для завершення децентралізації, її незворотності.

Ваші пропозиції просимо надавати до 1 вересня на адресу електронної скриньки uaror@ukr.net

Порiвняльна_зміни_КУ_14.06.2019.docx

Проект ЗУ зміни до Конституції України.docx

ОГОЛОШЕННЯ!

04.07.2019 року о 10.00 год, в приміщенні Михайлівського Будинку культури відбудеться друге робоче засідання щодо обговорення Стратегії розвитку Михайлівської ОТГ. Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у роботі!

В рамках проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» на платформі «Prometheus» Міністерством аграрної політики та продовольства України спільно з Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів підготовлено онлайн-курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» (далі - онлайн-курс).

Цей курс присвячений розробці, запровадженню та забезпеченню функціонування процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР). Онлайн-курс стартує 1 червня 2019 року та проводиться на безкоштовній основі. Реєстр учасників відбувається відповідно до форми за посиланням https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:MinAgro+HACCP101+2019_T2/about. По закінченню навчального процесу учасники отримають відповідні сертифікати.

Додаткову інформацію можна отримати на офіційному сайті Мінагрополітики або за телефоном 363-08-28.

Інформуємо щодо оголошення другого національного конкурсу „Кращі ініціативи жінок України  для демократичного розвитку місцевих громад“ (далі – Конкурс). 

 Детальніше.

Інститут Політичної Освіти

 ОГОЛОШУЄ

набір депутатів до участі в навчальному семінарі

в рамках проекту

«Місцеве самоврядування. Крок до ефективності.

Від загального до конкретного. Бюджетні відносини»

Департамент з питань запобігання та виявлення корупції інформує, що з 1 січня 2019 року розпочався черговий етап подання суб’єктами декларування до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі - Реєстр) щорічних електронних декларацій за 2018 рік.

Інститут Політичної Освіти

 ОГОЛОШУЄ

набір жінок-депутаток місцевих рад та жінок, які планують стати депутатками, до участі в навчальному семінарі «Жінки в політиці»

в рамках проекту «Місцеве самоврядування. Крок до ефективності»

Стартувала третя хвиля набору депутатів місцевих рад об’єднаних територіальних громад (ОТГ) на навчальні семінари з актуальних питань депутатської діяльності в рамках проекту «Сильні ради – спроможні громади»

             У рамках проекту «Сильні ради – спроможні громади», який реалізується за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», Інститут Політичної Освіти організує низку семінарів для депутатів ОТГ.

За підсумками перших двох «хвиль» відбору можливість взяти участь у семінарах отримали 200 депутатів ОТГ з 23-х областей України.

ПРОГРАМА МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ЖЕРТВАМ НАЦИСТСЬКИХ ПЕРЕСЛІДУВАНЬ

Громадська організація "Міжнародний фонд "Взаєморозуміння і толерантність" з лютого 2019 року по грудень 2021 року здійснюватиме в Україні програму покращення життєвої ситуації колишніх українських жертв нацистських переслідувань шляхом поліпшення їхнього фізичного та психоемоційного стану. Допомога надаватиметься колишнім в'язням нацистських таборів, гетто, нацистських тюрем, примусовим працівникам промисловості та сільського господарства, дітям, які були вивезені разом з батьками, у т.ч. дітям, народженим у неволі. Проект фінансується німецьким Фондом "Пам'ять, відповідальність і майбутнє" (EVZ).

Детальніше

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Михайлівського будинку культури !

Виконавчий комітет Михайлівської сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Михайлівського будинку культури (місце знаходження закладу: с.Михайлівка, Кам’янський район, Черкаська область)


Загальні вимоги до кандидатів:

  • вища освіта,
  • стаж роботи у сфері культури не менше трьох років,
  • володіння державною мовою
  • та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки

  • Відповідно до статті 211 Закону України «Про культуру» керівником комунального закладу культури не може бути призначена особа, яка: за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена; має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення; є близькою особою або членом сім’ї Засновника (керівника Засновника, Власника).

    Особи, які беруть участь в конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу подають такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості
  • копію документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми.

  • Зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адреси виконавчого комітету Михайлівської сільської ради або подаються особисто у встановлений законодавством строк (упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу). Перелік документів є вичерпним. Особи можуть надавати інші документи, які, на їх думку, підтверджують професійні чи моральні якості. Особи, які подають документи, відповідають за достовірність поданої інформації.

    Відповідно до пункту 9 статті 25 Закону України «Про культуру» для публічної презентації кандидати мають підготувати проекти програм розвитку Михайлівського будинку культури на один і п'ять років, у яких повинні бути чітко відображені заходи, які вживатимуться кандидатом на посаду, для вирішення проблем закладу, а також заходи, що будуть вживатися з метою забезпечення фінансово-господарської стійкості закладу та підвищення ефективності його діяльності.

    Дата початку приймання документів: 04 січня 2019 року.
    Дата початку формування конкурсної комісії: з 04 січня 2019 року.

    Персональний склад конкурсної комісії буде сформовано протягом 30 днів після оголошення конкурсу. Склад, порядок формування і повноваження конкурсної комісії визначаються статті 21³ Закону України «Про культуру».

    Умови та строки проведення конкурсу.

    Конкурсна комісія проводить перше засідання через 10 днів після закінчення строку приймання документів.
    Громадські організації у сфері культури відповідного функціонального спрямування подають по три кандидатури Засновнику (Виконавчий комітет Михайлівської сільської ради), який шляхом жеребкування визначає трьох кандидатів до складу конкурсної комісії.
    Члени конкурсної комісії мають бути неупередженими та незалежними.



    Інформація про заклад: Кількість штатних одиниць – 6,5, в т.ч.: 0,75 – директор, 0,75 – керівник духового оркестру. Посадовий оклад керівника – 4361 грн. Боргів по виплаті заробітної плати та оплати комунальних послуг не має. Матеріально-технічна база закладу щорічно оновлюється.