Шановні жителі Михайлівської об’єднаної громади!

Прийміть найкращі вітання з нагоди свят нашої державності – Дня Державного Прапора України та 28-ї річниці Незалежності України!

23 серпня, напередодні Дня Незалежності, ми вшановуємо один з трьох символів суверенітету нашої держави – Державний Прапор України. Синьо-жовтий стяг уособлює нашу незалежність, є історичною пам’яттю та гордістю народу. Напревеликий жаль прапор кольорів мирного неба і золотого поля, сьогодні залитий кров’ю найкращих синів українського народу і окроплений святими сльозами матерів. Ми, українці, продовжуємо сплачувати велику ціну за право називатися нацією гордих, вільних і незалежних громадян.

День Незалежності - це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, які творили націю і боролися за її державність, це шана загиблим Героям Небесної сотні, це невимовний біль за втраченими на Сході України українськими воїнами і добровольцями, які ціною власних життів захищали територіальну цілісність, державність, суверенітет нашої держави.

Двадцять вісім років тому здійснилася споконвічна мрія українців – бути господарями на своїй землі. Безумовно, роки незалежності  стали випробуванням для всіх нас – на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. Проте не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України спроможний поліпшити життя у своїй власній державі. Тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано стільки життів і крові, крові наших предків. Отож, будьмо впевнені у безхмарному завтрашньому дні України. Цей день обов’язково настане, і тим швидше, чим більш свідомо ми працюватимемо сьогодні на благо Батьківщини і проникнемося почуттям патріотизму.

Бажаю усім злагоди, сил та натхнення, успіхів у роботі на благо нашої країни! Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної, вільної, неподільної і могутньої України. Миру і процвітання нашій Державі!

Слава Україні!

 

Голова громади               В.П. Максименко