ПОВІДОМЛЕННЯ

 про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території земельної ділянки щодо будівництва  в адміністративних межах Михайлівської сільської ради (за межами населеного пункту) Товариством з обмеженою відповідальністю « Еко-Енерджі 2018» багатофункціональної автозаправної станції з сервісним комплексом на 229 км. автодороги Київ-Знам’янка Н-01.

         Детальний план території земельної ділянки в адміністративних межах Михайлівської сільської ради Кам’янського району Черкаської області (за межами населеного пункту), для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства розроблений  ФОП Решетило І. В. 

         Головна мета розробки детального плану території – визначення функціонального призначення, режиму та параметрів території проектування.

Детальним планом території, планується змінити цільове призначення ділянки (для ведення особистого селянського господарства) площею 1,0 га з метою розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства. Враховуючи місце розташування ділянки, її розмір та конфігурацію, визначено функціональну організацію, розташування будівель, межі основних структурно-планувальних елементів.

Планувальні рішення розміщення запроектованих будівель та споруд прийняті відповідно до вимог санітарних, протипожежних, екологічних норм.

На ділянці проектування детального плану території  можливо  розмістити багатофункціональну автозаправну станцію з сервісним комплексом з врахуванням існуючих меж земельної ділянки, планувальних обмежень запроектованих будівель, побажань та вимог Замовника, інтересів власників суміжних земельних ділянок.

         Земельна ділянка детального плану території знаходиться у південно-східній частині адміністративних меж Михайлівської об’єднаної територіальної громади (за межами населеного пункту).

Оприлюднення проекту детального плану території здійснюється у терміни, визначений чинним законодавством та є підставою для подання пропозицій громадськості до Кам’янської районної державної адміністрації та Михайлівської сільської ради протягом одного місяця з дня оприлюднення повідомлення в засобах масової інформації.

Пропозиції, надані після встановленого терміну, не розглядаються.

З матеріалами детального плану території земельної ділянки можна ознайомитись в приміщенні районної архітектури за адресою: 20801 м. Кам’янка, Кам’янського району, вул. Декабристів, 5 (тел. 61032 ). Матеріали проекту детального плану території також розміщенні на веб-сайті Кам’янської райдержадміністрації: kamrda.ukr.net та Михайлівської сільської ради info@myhsilrada-otg.gov.ua

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій до детального плану території -  головний архітектор району Ткаченко Олександр Миколайович.

Презентація проекту детального плану території  земельної ділянки  в адміністративних межах Михайлівської сільської ради Кам’янського району Черкаської області (за межами населеного пункту)  відбудеться  26.08.2019 р. об 11.00 в  Будинку культури с. Михайлівки  по вул. Героїв Майдану, 27.

 

Кам’янська районна державна адміністрація.