ОГОЛОШЕННЯ

про збір проектних ідей до Плану реалізації Стратегії розвитку

Михайлівської сільської об’єднаної територіальної громади

на період до 2026 року

Шановні жителі громади!

Михайлівська сільська рада за сприяння Черкаського центру розвитку місцевого самоврядування розробляє Стратегію розвитку Михайлівської сільської об’єднаної територіальної громади на період до 2026 року (далі – Стратегія). Одним з найважливіших етапів розробки Стратегії є пропозиції з боку представників громади (юридичних та фізичних осіб) щодо ідей проектів, які дозволять сформувати операційну частину Стратегії.

Для тих, хто хоче покращити життя в громаді, сприяти її гармонійному розвитку та створити умови для доступного ведення бізнесу, настала можливість запропонувати і подати свої ідеї. Всі подані ідеї проектів будуть розглянуті та проаналізовані робочою групою з розробки Стратегії.

Відібрані проектні ідеї будуть покладені в основу Плану реалізації Стратегії розвитку Михайлівської територіальної громади на період до 2026 року. Також будуть визначені джерела фінансування найважливіших для громади проектів.

То ж запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку Михайлівської громади, представників місцевого самоврядування, громадські організації, установи та організації усіх форм власності, жителів громади запропонувати свої ідеї проектів, які дозволять реалізувати завдання Стратегії.

Основна умова – ідеї повинні відповідати переліченим нижче вимогам і сприяти отриманню вигоди для всієї громади, а не лише вам особисто чи якомусь конкретному підприємству.

Проектні ідеї обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

  1. Бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди. Отримувачем вигоди від реалізації проекту не може бути окрема фізична або юридична особа.
  2. Термін реалізації проекту – не більше 3-х роківу період 2020 – 2022 рр.
  3. Подібний проект ще не реалізовувався на відповідній території.
  4. Існує людська та технічна спроможність для реалізації проекту.
  5. Проектна ідея має бути представлена у формі, що додається  Додаток 1.
  6. Проектна ідея стосується одного із завдань зі Стратегії розвитку Михайлівської громади.  Додаток 2
  7. Проектна ідея має бути надіслана не пізніше  23 жовтня 2019 року до 17 год. 00 хв.

Проектні пропозиції, які будуть надіслані пізніше встановленого терміну чи не відповідатимуть встановленій формі, розглядатися не будуть.

Заповнену форму проектної пропозиції надсилайте на      e-mail: info@myhsilrada-otg.gov.ua/ з поміткою «Проекти до Стратегії» або поштою на адресу: Михайлівська сільська рада, вул. Героїв Майдану, 27, с. Михайлівка, Кам’янський район, Черкаська область, 20825.

Якщо у Вас виникли питання, звертайтеся, будь ласка до начальника відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій виконавчого комітету Михайлівської сільської ради Вакуленко Надії Іванівни, за тел. (098) 3969030.

Дивіться приклад заповненої форми проектної ідеї в Додатку 3