"Про внесення змін до рішення сільської ради від 10.01.2018 року № 1 - 14/VII «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2018 рік»."


"Про внесення змін та доповнень до Програми соціально-економічного розвитку Михайлівської сільської ради об`єднаної територіальної громади на 2018 рік."


"Про внесення змін до рішення сільської ради від 26.06.2018 № 7-6/VІІ «Про встановлення ставок на єдиний податок, акцизний податок, транспортний податок, збір за місця для паркування транспортних засобів, туристичний збір на 2019 рік»."


"Про внесення змін до рішення сільської ради від 10.01.2018 року № 1 - 17/VII «Про затвердження штатного розпису працівників установ, що знаходяться на утриманні Михайлівської сільської ради на 2018 рік»."


"Про створення офіційного Веб-сайту Михайлівської сільської ради."


"Про надання матеріальної допомоги жителям Михайлівської об`єднаної територіальної громади."


"Про вилучення земельної ділянки у гр. Гуріненко З.В., гр. Білоруса Є.М."


"Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Арсеменко В.О."


"Про надання дозволу гр. Веремієнко В.М. на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у користування на умовах оренди земельної ділянки площею 0,1027 га кадастровий номер 7121884000:02:000:1562 в с.Михайлівка, вул. Черняховського, 84в."


"Про затвердження акту встановлення зовнішніх меж землеволодіння гр. Кисіль В.І."


"Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Островському А.М."


"Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Ковтун І.Г."


"Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бондаренко Т.М."


"Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Дорофєєву П.М."


"Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Міліціяну В.П."


"Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу (об’єднання) земельної ділянки."


"Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу (об’єднання) земельних ділянок."


"Про затвердження розпорядження сільського голови від 05.10.2018 № 65-р/02-05."